• Yhdessä yrittäminen kannattaa
    Yhdessä yrittäminen kannattaa Monialaosuuskunta Hetiavuks tekee yrittämisen helpoksi ja riskittömäksi
  • Ammattilaisia avuksesi
    Ammattilaisia avuksesi Tutustu Hetiavuks Osuuskunnan hyviin osaajiin!
  • Yhdessä yrittäminen kannattaa
  • Ammattilaisia avuksesi

Kevytyrittäjyys

Jos yrittäminen kiinnostaa mutta yrityksen perustaminen, ;yrittäjän eläke- ja työttömyysturvan järjestäminen, kirjanpito, verotus, ym. yrittäjän velvollisuudet tuntuvat hankalilta ja monimutkaisilta saattaa Monialaosuuskunta Hetiavuks olla sinulle oikea vaihtoehto.

Osuuskunta huolehtii puolestasi paperitöistä ja kirjanpidosta sekä laskutuksesta. Hetiavuks maksaa palkan huomioiden työhösi liittyvät kulut vähennyksinä. Maksu tapahtuu laskusuorituksen toteuduttua.

Osuuskuntamme perii 2 - 5% palkkiota laskutetusta summasta.

Liikeidean riskitön testaaminen ennen oman yrityksen perustamista

Asiakaskuntasi vakiinnuttua voit perustaa oman yrityksen. Osuuskunnasta on helppo irrottautua. Ja jos liikeideasi ei toimisikaan, on lopettaminen huomattavasti helpompaa, kuin jos olisit perustanut oman yrityksen.

Yrittäjämäisesti päätyön ohella

Toimittaessa päätyön ohella, on aikaa käytössä rajoitetusti paperitöihin sekä muihin yrittäjän velvollisuuksiin. Osuuskunnassa voit keskittyä tuottavaan toimintaan., Mikäli jäät päätyöstäsi työttömäksi, saattaa oma yritys olla esteenä työttömyyskorvauksen saamiselle, toimiessasi osuuskunnan kautta tätä vaaraa ei ole.

Yrittäjänä jo toimiessasi voit saada helpomman tavan toimia

Mikäli paperityöt ja yrittäjän velvollisuudet vievät liikaa aikaa tai tuntuvat hankalilta, osuuskunta on helpompi tapa toimia. Voit jatkaa toimintaasi osuuskunnan kautta, hyödyntäen liike- ja asiakassuhteitasi. Työntekijän palkkaaminen teettää yrittäjälle paljon uutta hommaa, voit palkata työntekijän osuuskunnan kautta siten, että osuuskunta huolehtii työnantajan velvollisuudet ja sinä yrittäjänä muut työnantajan työt.