• Yhdessä yrittäminen kannattaa
    Yhdessä yrittäminen kannattaa Monialaosuuskunta Hetiavuks tekee yrittämisen helpoksi ja riskittömäksi
  • Ammattilaisia avuksesi
    Ammattilaisia avuksesi Tutustu Hetiavuks Osuuskunnan hyviin osaajiin!
  • Yhdessä yrittäminen kannattaa
  • Ammattilaisia avuksesi

Ammattilaisia avuksesi

Jose Ahonen - Taikuri/Mentalisti

Taikuri Jose Ahonen

Kaupungin Paras Taikuri (City-lehti) Jose Ahonen on erikoistunut mielen taikuuteen ja mentalismiin. Ajatuksien lukeminen, suggestiot, psykologiset illuusiot ja miltei parapsykologiaa lähentelevät demonstraatiot pitävät huolen siitä, että show on jotain sellaista, mitä ei ihan jokaisissa firman juhlissa olekaan nähty.

Voit tilata Josen viihdyttämään koko porukkaa esiintymällä lavalla, tai kiertämään yleisön joukossa hämmästyttäen heitä uskomattomin lähitaikuuksin. Useimmat tilaavat molemmat ohjelmat!

Mielen Taikuutta on n. 20 minuutin koko porukan mukaan tempaava show, jossa luetaan ajatuksia, suggestoidaan, ja tehdään uskomattomia mielen taikuuksia. Takuuhauskaa, tyylikästä ja omaperäistä!

Lähitaikuus saa keskustelun virtaamaan ja lavaesitys on hieno tapa kasvattaa yhteishenkeä tilaisuudessa. Jose on erikoistunut yrityskeikkoihin ja yksityistilaisuuksiin, keikka-alueena koko Suomi. Show on myös saatavissa englanniksi.

HUOM! Jose ei tee lastentaikuutta. Ohjelmat sopivat kaikenikäisille, mutta ovat suunnattu etupäässä aikuisille.

"Jose Ahonen esiintyi Tampereen Teatterikesän Avajaisissa sekä Club Harha-konseptillaan Klubifestivaali Encorebaanassa kesällä 2012. Jose on karismaattinen esiintyjä, joka lumoaa yleisönsä hyvällä huumorintajullaan ja ällityttävillä taikatempuillaan. Josella on ihmeellinen taito ottaa haltuun myös vaativatkin esiintymistilat. Suosittelen lämpimästi, Josen kanssa on vaivatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä."
Hanna Romo, Tampereen Teatterikesä

"Taikuus todella vaikutti ja valloitti. Esitys sai vaativan yleisön ihmetyksen valtaan, lähitaikuus pöydissä kierrellen vielä vahvisti tuntemuksia. Paljon positiivista palautetta ja hyvällä tavalla kylmiä väreitä! Suosittelen erittäin lämpimästi ja toivon itsekin näkeväni tätä taikuutta pian uudestaan."
Terhi Puontila, Fonecta Oy  


OTA YHTEYTTÄ:

www.taikuutta.com

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Facebook-sivu

twitter.com/joseahonen

Timo Suominen

Rakennustyöt, pienurakointi, pihan rakenteet

Teen joko itse tai porukan  yhtenä tekijänä rakennusalan hommia pääasiassa pienemmillä työmailla, esim. taajamien omakoti-talot, rivarit, mökkikiinteistöt. Työkohteita ovat olleet viime aikoina kattotyöt, huoltomaalaus ja ulkovuorauksen kunnostus, pihan rakenteet kuten portaat, kiveykset, tukimuurit ja istutukset.
 
Pihan pienemmät rakennukset, kuten vajat, grillikatokset, jätekatokset syntyvät nekin.
 
Mökkien kevät- ja talvikuntoon laitot kuuluvat palveluihin, sisällöstä sovitaan omistajan kanssa tapauskohtaisesti.

Yht.tiedot: puh 050 3011 493

timo.suominen(at)gmx.com